Counter-Strike 2 стала першою грою з підтримкою AMD Anti-Lag 2

Минулого вересня компанія AMD випустила технологію Anti-Lag+. Вона сумісна з відеокартами Radeon RX 7000-ї серії та покликана зменшити затримки в іграх. Однак невдовзі після релізу з'ясувалося, що нова технологія конфліктує з античитами у популярних онлайн-проєктах, на кшталт Counter-Strike 2, Call of Duty та Apex Legends. В результаті чого багато користувачів зіткнулися з несправедливим блокуванням акаунту, а «червоні» видалили Anti-Lag+ з пакета драйверів.

CS2

Весь цей час фахівці AMD були зайняті вдосконаленням вищезазначеної технології. Оновлена версія отримала назву Anti-Lag 2. Вона тепер вимагатиме інтеграції в ігри, тобто без участі розробників не обійтися, зате не конфліктує з античитерським програмним забезпеченням. Першим проєктом із підтримкою Anti-Lag 2 став шутер Counter-Strike 2. Нижче наведено результати офіційних тестів оновленої технології.

Anti-Lag 2

Ще одна гарна новина в тому, що Anti-Lag 2 підтримує не лише GPU RDNA 3, а й попередні покоління графіки Radeon DNA. Активувати цю функцію можуть власники відеоадаптерів Radeon RX 5000/6000 та мобільних процесорів Ryzen 6000. Для використання Anti-Lag 2 у Counter-Strike 2 необхідно встановити спеціальну версію драйвера AMD Software: Adrenalin Edition 24.5.1.

Anti-Lag 2

Обговорити в форумі (коментарів: 34)

Всі новини за 23.05.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: