Basemark представила кросплатформний тест Breaking Limit з трасуванням променів

Фінська компанія Basemark анонсувала новий кросплатформний бенчмарк для оцінки швидкодії графічних ядер із підтримкою трасування променів. Він отримав назву GPUScore: Breaking Limit та призначений для десктопів, ноутбуків та різноманітних мобільних гаджетів.

Тестовий пакет GPUScore: Breaking Limit буде доступний у версіях для операційних систем Windows, Linux, iOS та Android. Залежно від ОС він використовуватиме графічні API DirectX 12, Vulkan 1.3 або Metal 3. Демо-сцена задіює трасування променів для реалістичних тіней, віддзеркалень та глобального освітлення.

Для потужних пристроїв, на кшталт ігрових десктопів, вийде Breaking Limit Ultra. Це більш вимоглива версія бенчмарку, для якої знадобиться відеоадаптер як мінімум з вісьмома гігабайтами пам'яті. Вона також дозволить оцінити швидкодію при використанні технологій масштабування AMD FSR 2 та Nvidia DLSS 2.

Терміни виходу GPUScore: Breaking Limit, на жаль, оголошено не було. На думку зарубіжних колег, новий бенчмарк буде доступний безплатно, як і попередні релізи Basemark.

Джерела:
VideoCardz
Basemark

Обговорити в форумі (коментарів: 2)

Всі новини за 13.06.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: