Вийшов драйвер Radeon Adrenalin 24.7.1 з підтримкою Anti-Lag 2 у Dota 2

Компанія AMD повідомила про доступність до завантаження свіжого пакета графічних драйверів. У релізі AMD Software: Adrenalin Edition 24.7.1 «червоні» забезпечили підтримку Zenless Zone Zero і Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, додали налаштування HYPR-Tune для кількох нових ігор, а також технологію Anti-Lag 2 у Dota 2. Нагадаємо, що раніше ця технологія з'явилася в Counter-Strike 2.

Dota 2

Anti-Lag 2 — це вдосконалена версія Anti-Lag+. Вона покликана зменшити затримки, але її початковий варіант, що вийшов у 2023 році, конфліктував з античитами в популярних онлайн-іграх. Через це користувачі могли зіткнутися з блокуванням облікового запису, а компанія AMD зрештою видалила Anti-Lag+ з пакета драйверів. Технологія Anti-Lag 2 позбавлена цього недоліку, але вимагає інтеграції з боку ігрових розробників.

У свіжому драйвері AMD додала налаштування HYPR-Tune для Gray Zone Warfare, Lords of the Fallen, RoboCop: Rogue City та Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name. Також було усунуто деякі проблеми, на кшталт «заїкань» у Fortnite з API DirectX 12 або під час використання AMD Radeon Anti-Lag разом з AMD FidelityFX Super Resolution 3 із генерацією кадрів.

Детальніша інформація про нововведення драйвера AMD Software: Adrenalin Edition 24.7.1 наведена на офіційному сайті компанії. Там же доступні посилання для завантаження.

Обговорити в форумі (коментарів: 28)

Всі новини за 20.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: