OpenAI запустила прототип пошуковика SearchGPT

Компанія OpenAI, творець відомого чат-бота ChatGPT, запустила новий проєкт SearchGPT. Це прототип просунутої пошукової системи на основі штучного інтелекту. SearchGPT поєднує поліпшені мовні можливості ШІ та інші функції для більш точного пошуку та релевантних відповідей. Новий пошуковик зможе швидко і безпосередньо відповісти на ваші запитання, надавши актуальну інформацію з інтернету та чіткі посилання на джерела. Користувач зможе ставити уточнювальні запитання, і взаємодія нагадуватиме спілкування з людиною.

Наразі SearchGPT доступний обмеженій кількості користувачів, оскільки пошук працює в тестовому режимі й розробники розраховують на зворотний зв'язок. Але є можливість залишити заявку, щоб приєднатися до тестерів, на офіційній сторінці.

Очевидно, що пошук із ШІ стане наступним етапом розвитку інтернету. Microsoft уже вбудувала ChatGPT у пошуковик Bing. Є чутки, що Google працює над пошуковиком зі ШІ. У OpenAI, як провідного розробника в цій галузі та партнера Microsoft, є шанси на успіх і на цьому напрямку.

Обговорити в форумі (коментарів: 6)

Всі новини за 26.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: