Дебютувала поліпшена технологія генерації кадрів AMD Fluid Motion Frames

Компанія AMD представила нове покоління технології генерації кадрів Fluid Motion Frames (AFMF). Для AFMF 2 заявлено чимало поліпшень, включно зі зниженням затримок на показник до 28%. Використовувати нову технологію можна з графічними процесорами AMD RDNA 2-го і 3-го покоління, в тому числі з iGPU у складі процесорів Ryzen 7040 і новіших.

AMD Fluid Motion Frames 2

Нагадаємо, що головною перевагою AMD Fluid Motion Frames над технологією FidelityFX Super Resolution 3 з генерацією кадрів є робота на рівні графічного драйвера. Завдяки цьому AFMF, включно з оновленим варіантом, можна активувати практично в будь-якій грі на базі API DirectX 11 і 12, а у випадку AFMF 2 також з'явилася підтримка проєктів на базі Vulkan і OpenGL.

AMD Fluid Motion Frames 2

Серед нововведень другого покоління AMD Fluid Motion Frames компанія відзначає зниження затримок, поліпшення продуктивності, а також додаткові налаштування режиму роботи. Використовувати AFMF 2 можна разом з фірмовими технологіями Anti-Lag і Radeon Chill. Варто мати на увазі, що в динамічних ігрових сценах генерація кадрів автоматично вимикається для забезпечення найкращої якості зображення.

AMD Fluid Motion Frames 2

Наразі AMD Fluid Motion Frames 2-го покоління доступна в превью-драйвері, завантажити його можна за посиланням.

Обговорити в форумі (коментарів: 38)

Всі новини за 30.07.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: