Вийшов Game Ready драйвер GeForce 560.81 WHQL та свіжа версія Nvidia App

Корпорація Nvidia повідомила про доступність до завантаження нового Game Ready драйвера. Випуск GeForce 560.81 WHQL приурочений до виходу Hunt: Showdown 1896, де реалізована фірмова технологія DLSS Super Resolution. Окрім того, «зелені» підготували нову версію програми Nvidia App, розширивши її функціональні можливості.

Hunt Showdow

У релізі GeForce 560.81 WHQL також було усунуто помилку, яка призводила до «вильотів» Farming Simulator 22 на відеокартах лінійок GeForce RTX 30/40. Завантажити останній Game Ready драйвер можна з офіційного сайту Nvidia або через додаток для управління графікою GeForce. Детальна документація до випуску GeForce 560.81 WHQL доступна за посиланням.

Nvidia App

Свіжа версія Nvidia App дає змогу налаштовувати параметри дисплея, наприклад, роздільну здатність і частоту оновлення, керувати функціями RTX Video Super Resolution та RTX Video HDR. За допомогою оновленого застосунку також можна легко встановити інструмент ChatRTX. Посилання для завантаження Nvidia App наведено на офіційному сайті «зелених».

Обговорити в форумі (коментарів: 2)

Всі новини за 06.08.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: