Valve запустила в Steam сімейні групи зі спільною ігровою бібліотекою

Компанія Valve повідомила про запуск оновленої системи сімейних функцій Steam. Усім користувачам сервісу тепер доступні сімейні групи зі спільною ігровою бібліотекою та іншими функціями. Зокрема, передбачено розширені функції батьківського контролю, можливість схвалення запитів на купівлю від дітей і відновлення їхніх акаунтів, якщо вони забули пароль.

Steam

«Сімейні групи Steam — це набір нових чудових функцій для сімей. Вони замінять як сімейну бібліотеку Steam, так і сімейний режим Steam: тепер буде одне місце, звідки можна керувати, до яких ігор матимуть доступ члени вашої сім’ї та коли вони можуть грати в них», — розповідає Valve. Нагадаємо, що система Family Sharing була запущена в сервісі понад десять років тому.

В одну сімейну групу може входити не більше шести учасників. Всі вони автоматично отримають доступ до бібліотеки інших користувачів. Як підкреслює Valve, можна користуватися бібліотекою інших учасників групи, навіть якщо в цей час вони теж у щось грають. А якщо в сімейній бібліотеці є кілька копій гри, то її зможуть одночасно запустити відразу кілька учасників. Більш детальна інформація наведена за посиланням.

Steam

Обговорити в форумі (коментарів: 17)

Всі новини за 12.09.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: