Застосунок Nvidia App вийде разом із відеокартами GeForce RTX 50-ї серії

З минулої зими Nvidia пропонує власникам відеоадаптерів GeForce бета-версію застосунку Nvidia App, який позиціюється як універсальний інструмент для налаштування параметрів 3D-прискорювача. З того часу «зелені» істотно розширили його можливості, і незабаром програма вийде з «бети». За останньою інформацією, офіційний реліз Nvidia App відбудеться одночасно з виходом перших відеокарт GeForce RTX 50-ї серії.

«Зелений» чипмейкер уже повідомляв, що застосунок Nvidia App має пройти етап бета-тестування до кінця поточного року, щоправда, конкретних термінів вказано не було. Відеокарти GeForce RTX 50-ї серії, за наявною інформацією, будуть представлені вже в січні. Отже, чекати офіційного релізу Nvidia в будь-якому разі чекати залишилося недовго.

Nvidia App об'єднує в собі функції програми GeForce Experience та Панелі управління Nvidia. Бета-версію програми можна використовувати разом з ними, але фінальна версія у підсумку повинна повністю їх замінити. Доречі, зараз Nvidia проводить опитування щодо того, які функції Панелі управління Nvidia користувачі вважають важливими для Nvidia App.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 11)